X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament arranja banys d'habitatges de gent gran per millorar l'accés a la higiene corporal

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar ha portat a terme al 2019 una sèrie d'actuacions en habitatges de gent gran en el marc d'un programa per facilitar el seu accés a la higiene corporal.

Es tracta d'un programa impulsat per la Regidoria de Serveis Socials i que ha estat finançat amb el Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona. 

Gràcies a aquest, l'Ajuntament de Sant Pol de Mar han tirat endavant tres actuacions en matèria d'arranjament d'habitatges que han consistit en canviar la banyera per un plat de dutxa i col·locar-hi agafadors i cadires adaptades. D'aquesta manera, les persones poden accedir a la zona de bany minimitzant el risc de caiguda o lesions.

El cost de les actuacions ha estat de 1.200 euros i s'han realitzat en llars de persones grans usuàries dels Serveis Socials en base als requisits avaluats per la treballadora social. Des de Serveis Socials es preveu poder repetir el programa aquest 2020. 

A les imatges que acompanyen aquesta notícia es pot apreciar l'abans i el després en dos dels tres habitatges en què s'ha actuat.

Temes relacionats
Publicació 08.01.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina