L'escola Sant Pau participa activament en la millora del nostre entorn

divendres, 27 Setembre, 2019

Els infants de l'escola Sant Pau de Sant Pol de Mar han participat aquest matí en una jornada de neteja de l'entorn de la vila per prendre consciència de la deixalles que generem, el mal hàbit de molta gent de no recollir-les com cal, i de l'impacte que té en el nostre planeta.

L'alumnat del centre s'ha desplaçat a la riera, el parc del Litoral i la platja i han recollit tot tipus de residus, principalment plàstics, llaunes i burilles de tabac. Al finalitzar la neteja, han aplegat tota la brossa recollida per fer visible el gran volum recollit en tan sols unes hores.

Des de l'Ajuntament, la regidora i la tècnica de Medi Ambient han felicitat la gran tasca realitzada pels infants i els han animat a fer arribar a l'Ajuntament les seves propostes per millorar el nostre entorn. A més, des del consistori s'ha recordat que aquest dissabte es farà una recollida de burilles organitzada per l'Ombra d'un Sifó i que al novembre es farà una neteja popular a la vila.

L'escola Sant Pau té com a lema d'enguany 'SI LA CUIDEM, ENS CUIDEM!', en clara al·lusió a la importànica dels nostres gestos a l'hora de cuidar el planeta.

Comparteix aquesta pàgina: