El govern explica a les famílies la situació de la construcció del nou institut

dilluns, 23 Setembre, 2019

Coincidint amb l'arrencada del curs escolar, el govern municipal s'està reunint aquesta setmana amb les famílies dels alumnes de l'institut de Sant Pol per explicar-los de primera ma la situació en què es troba la construcció de l'edifici que ha de venir a resoldre la provisionalitat actual mitjançant mòduls prefabricats.

L'alcalde Albert Zanca, la regidora d'Urbanisme, Isabel Llari, i la regidora d'Educació, Eva Pujol, estan assistint aquesta setmana a les reunions d'inici de curs que el claustre de l'institut manté amb les famílies per informar que, a dia d'avui, no hi ha cap data prevista per a la construcció de l'edifici. De fet, manifesten sentir-se sorpresos de l'estat en què s'han trobat els tràmits urbanístics per desencallar el futur emplaçament de l'institut, afirmant que, a hores d'ara, i lluny de les informacions que havia manifestat l'anterior govern, estan suspesos.

Davant d'aquesta situació, i atès que la construcció de l'institut és una prioritat absoluta per a l'actual govern municipal, ja s'han concretat reunions amb el Departament de Territori i amb el Departament d'Educació de la Generalitat per conèixer el punt real en què es troben els tràmits.

El govern també està explicant aquesta setmana a les famílies que qualsevol novetat al respecte els serà comunicada de manera immediata tant a ells com al conjunt de la població. En aquest sentit, l'alcalde i les regidores han lamentat haver de donar aquesta mala notícia, però han assegurat que no volen crear falses expectatives sobre un projecte molt desitjat per tota la vila.

Comparteix aquesta pàgina: