Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

La Mostra de Vins i Caves Catalans celebrada aquest passat dissabte a la plaça de la Punta ha confirmat la consolidació d'aquest esdeveniment vinícola i gastronòmic que enguany arribava a la sisena edició. Les fins a 648 copes i els 2.251 tiquets que es van vendre durant la vesprada són xifres que reafirmen el rècord d'assistència assolit, i que demostren les imatges que acompanyen aquesta notícia, amb una Plaça del la Punta plena de gom a gom i amb una afluència constant de gent tant de Sant Pol com de fora de la vila. 

De fet, alguns dels cellers participants van arribar a esgotar les seves existències, un altre fet que demostra l'èxit de la Mostra de vins i caves catalans de Sant Pol. L'edició d'enguany va estar marcada per la calor a l'última hora de la tarda; un fet, però, que no va aturar les ganes de gaudir de bons vins i caves de les DO Penedès, Empordà, Alella i Catalunya, amb tastets gastronòmics elaborats per comerços locals, i tot plegat acompanyat de música en viu i d'un entorn inigualable a primera línia de mar.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Pol es valora molt positivament el desenvolupament d'aquesta cita consolidada del calendari vinícola i gastronòmic de la comarca i ja  es comença a treballar en l'edició de l'any pròxim.

Publicació 22.07.2019