El consistori implanta un nou sistema de comunicació d’incidències

divendres, 29 Març, 2019
L’app mòbil serà un canal directe de comunicació dels desperfectes que es detectin a l’equipament urbà del municipi.

La ciutadania de Sant Pol podrà informar de les incidències que detecti a la via pública  a partir d’avui. El servei que ha posat en marxa l’Ajuntament de Sant Pol s’anomena Línia Verda i permetrà posar en coneixement del consistori les necessitats del municipi per solucionar-les el més aviat possible.  

El servei ja està disponible mitjançant una descàrrega gratuïta de l’APP de Línea Verde des d’un dispositiu mòbil. Si la persona accedeix des d’un smartphone Android o iOS haurà d’utilitzar Google Play o APP Store, respectivament. Un cop descarregada l’aplicació, l’usuari selecciona la comunitat autònoma del municipi sobre el qual es vol fer el comunicat, en aquest cas Sant Pol de Mar, i ja pot començar a utilitzar l’aplicació d’una manera fàcil i intuïtiva.

Ús del servei

Tot i que al nou sistema de comunicació d’incidències també s’hi pot accedir mitjançant el domini www.liniaverdasantpol.cat, la forma més àgil i còmoda per utilitzar-la és des del dispositiu mòbil.  El procediment és molt ràpid i senzill perquè no cal identificar-se per poder comunicar els desperfectes detectats a la vila.

Després de seleccionar la nostra població, heu de seleccionar l’opció de “Nova incidència”, on es desplegaran les diferents tipologies d’incidències existents, caldrà seleccionar la més adient en el vostre cas i el sistema detectarà la coordenada exacte on s’ubica la incidència que voleu comunicar. El següent pas serà adjuntar una foto de la mateixa i enviar-la. Un cop enviada, el personal de l’ajuntament rebrà el comunicat i a partir d’aquell moment  s’iniciaran els tràmits per solucionar la incidència detectada el més aviat possible. En el cas que es produeixi un canvi d’estat en la resolució del problema detectat, la persona que ha enviat la notificació rebrà un avís al seu dispositiu mòbil.

El servei de Línia Verda ofereix plantejar qualsevol tipus de consulta mediambiental, tenir accés a contingut relacionat amb aquesta mateixa temàtica o a d’altres informacions d’interès públic, com ara talls de carrer, horaris d’activitats, etc. Si necessiteu ajuda en el seu funcionament, podeu contactar amb l’àrea de comunicació enviant un mail a: comunicacio@santpol.cat. No obstant, adjunt trobareu un díptic i un vídeo informatiu on s'explica el funcionament del servei.

Comparteix aquesta pàgina: