Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Torna el taller de la memòria per a la gent gran de Sant Pol. Informa't

La formació es realitzarà durant 10 sessions a les dependències dels Serveis Socials del municipi.

La regidoria de Dinamització de la gent gran de Sant Pol de Mar té la voluntat de reforçar la capacitat de memorització dels més veterans i veteranes de la vila. Per aquest motiu, aquesta àrea consistorial ha tornat a apostar per oferir el taller de la memòria. Aquestes classes pràctiques contribuiran a mantenir el bon funcionament dels mecanismes de retenció i  record, exercint un paper substitutori dels estímuls que progressivament s'han anat perdent al llarg dels anys.

El taller consisteix en la realització d'una sèrie d'exercicis amb els que es treballaran tant la memòria com els factors que influeixen en el seu funcionament: atenció, percepció, conceptualització, entre d'altres. Per portar-ho a terme, la persona que guiarà aquest taller utilitzarà jocs, fitxes, exercicis de lògica i observació que ajudaran a l'assistent a reforçar la seva memòria passant una bona estona. Les sessions començaran el proper dijous 8 de novembre a les 11 del matí als Serveis Socials municipals situats a la plaça d'Antoni Sauleda sense número.

Durant les 10 sessions que es realitzaran, amb una durada de 90 minuts cadascuna, la regidoria de Dinamització de la gent gran demana la col·laboració de les persones inscrites, així com la seva puntualitat i assistència regular a les classes, a causa de la demanda existent. Si esteu empadronats o empadronades a Sant Pol i us voleu inscriure en aquest taller de la memòria, encara esteu a temps de formalitzar la vostra reserva a les dependències del Serveis Socials municipals, en el seu horari d'atenció al públic, de 9:00 a 14:00 hores. Places limitades prèvia valoració.

Publicació 30.10.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina