Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

La Secció Sindical de CCOO Abertis i la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO han convocat aturades en el servei durant els propers dies.

Aquest divendres 4 de maig la gran majoria de la plantilla de l'Organisme de Gestió Tributària es reivindicarà portant a terme una vaga per acabar d'aconseguir un compromís ferm per part de la Diputació que garanteixi el compliment de l'acord que es varen signar ambdues parts al febrer del 2015. Tot i que previsiblement, aquest divendres finalitzava el període de pagament de l'IVTM (impost de circulació), ara, amb aquestes mobilitzacions, el termini s'allargarà fins el proper 4 de juny. Aquesta pròrroga ha estat publicada aquest dimecres al BOP.
Si voleu descarregar l'imprès escaient per fer efectiu el pagament, us podeu adreçar a la pàgina web de l'ORGT durant els propers 30 dies: www.orgt.cat/pagartributs

Pel que fa al cas d'Abertis Autopistas, la representació majoritària dels seus treballadors i treballadores ha convocat aturades parcials tots els caps de setmana de l'11 de maig al 24 de juny, amb els següents horaris:

  • Tots els divendres: 18-20 hores
  • Tots els dissabtes: 12-14 hores
  • Tots els diumenges: 12-14 hores, 19-21 hores i 22-24 hores
Les mobilitzacions estan motivades per la manca d'entesa entre el personal i la direcció de les concessionàries públiques d'autopistes per acordar un nou conveni col·lectiu que millori les condicions laborals dels empleats i empleades. Segons ha informat el Secretari General de la Secció Sindical Estatal CCOO Abertis, Rui Manuel Valentín, en un comunicat adreçat a l'Alcaldessa de Sant Pol, la intenció del sindicat no és el de perjudicar a la ciutadania exercint el dret de vaga, per aquest motiu, han demanat a les administracions corresponents determinar els serveis mínims i l'aixecament de les barreres a les franges horàries de les aturades. De la mateixa manera, Valentín també ha avançat que properament s'iniciarà una campanya informativa on s'explicarà a la ciutadania els seus drets davant d'aquesta situació.

 
 

Publicació 03.05.2018