X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El torneig juvenil de futbol The Cup torna a l'agost amb 7 equips de primera divisió

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar va acollir ahir la presentació de la 2a edició del torneig juvenil The Cup, el més prestigiós de la categoria en el panorama futbolístic català, que es disputarà al municipi del 17 al 20 d'agost. En aquesta edició, hi participaran els equips juvenils de 7 clubs de Primera Divisió i l'organitzador: l'Atlètic Club Sant Pol. En el grup A hi haurà Real Madrid -gran novetat aquest any-, RCD Espanyol, Real Sociedad i Atlètic Club Sant Pol; al B, FC Barcelona, Atlético de Madrid, Valencia CF i Girona FC.

A l'acte, presidit per l'alcadessa Montserrat Garrido, es va destacar el nivell esportiu i organitzador d'un torneig que en la seva primera edició va ser un gran èxit a tots els nivells i que poc a poc vol seguir creixent. El torneig compta amb el suport de l'Ajuntament, la Diputació de Barcelona i la Generalitat, també hi col·laboren Cruyff Institute, FIATC o Veri, entre d'altres.

L'entrada als partits, que es jugaran al camp municipal Sot del Bagueny, serà gratuïta. Al recinte s'instal·laran grades supletories i hi haurà una zona gastronòmica amb foodtrucks, stands dels patrocinadors, zona hospitality...; també es disposarà d'un aparcament per 500 vehicles. El dia abans de l'inici del torneig, el 16 d'agost a les 19.00 hores, hi haurà un primer tastet amb la disputa d'un amistós entre el juvenil A de la Damm CF i el del Vegalta Sendai.
 
Més info: www.thecup.cat

Temes relacionats
Publicació 20.07.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina