X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
A partir del gener es deixa de prestar el servei de transport escolar a l'Escola Sant Pau

A partir del proper mes de gener, el servei de transport escolar de l'Escola Sant Pau, gestionat pel Consell Comarcal del Maresme, es deixa d'oferir. 
Durant el curs passat hi va haver una disminució de les inscripcions i abans de l'inici del present curs ja es va veure que les inscripcions encara eren més baixes. Es va parlar amb l'escola i el Consell Comarcal i es va acordar que es valoraria si el servei continuava al mes de gener, avisant a les famílies de la situació. S'ha valorat doncs, que de les 55 places disponibles només hi ha 25 inscripcions, de les quals només 13 són d'alumnes menors de 3r curs de primària. L'ús habitual d'aquest servei encara és menor que les inscripcions formalitzades, cosa que fa que sigui un servei totalment inviable. 
En el darrer Consell escolar es va parlar de la possibilitat d'oferir un servei d'acollida de matí més assequible econòmicament per a les famílies que ho necessitin. De fet, s'ha observat que, en alguns casos, el servei de transport ha estat utilitzat com un substitut del servei d'acollida. Per tots aquets motius, a partir del mes de gener el conveni del servei de transport escolar no obligatori quedarà sense vigència i, per tant, el servei d'autocar es deixarà de prestar.

Temes relacionats
Publicació 23.12.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina