Sant Pol presenta el torneig juvenil de futbol The Cup

divendres, 22 Juliol, 2016
Aquesta setmana s'ha presentat a Sant Pol el Torneig de futbol Juvenil The Cup, que es disputarà entre els dies 18 i 21 d'agost al Camp de Futbol Sot del Bagueny. La presentació va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, de Santiago Siquier, representant territorial de l'Esport a Barcelona, per part de la Generalitat de Catalunya, i de Joan Morell, assessor de l'àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona. De l'organització, van assistir Jordi Sauleda, president de l'At.C. Sant Pol, i Manu Campás, d'Auria Sports, juntament amb l'exfutbolista i entrenador santpolenc Lluís Carreras, que apadrina el projecte.

 

The Cup és un torneig de futbol, categoria juvenil que neix disposat a consolidar-se en el panorama del futbol base estiuenc, tant a nivell català com estatal. Organitzat per l'At. C. Sant Pol, Auria Sports i el Campus Lluís Carreras, compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar, Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Aquest 2016 pugnaran per alçar el trofeu vuit equips: FC Barcelona, RCD Espanyol, València CF, Reial Societat, Reial Saragossa, Atlètic de Madrid, el Girona FC i el conjunt amfitrió, At.C. Sant Pol.

En la presentació es va destacar la importància de que aquest torneig sigui un referent de pretemporada per als grans equips que vulguin venir els propers anys i des de l'organització varen remarcar que volen aportar uns valors a la joventut que es vulgui dedicar professionalment al futbol.

Per a més informació: www.thecup.cat
Instagram: @thecup16 / Facebook: @thecup2016 /twitter: @thecup16

 
 
 
 
 

GALERIA D'IMATGES

Comparteix aquesta pàgina: