X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol organitza el seu primer canicròs aquest febrer

Sant Pol de Mar acollirà el seu primer canicross i bikejoring el proper 28 de febrer. Es tracta d'una prova puntuable per L'Open Solidari Gosesport, campionat popular de canicross per difondre la universalitat i solidaritat d'aquest esport. També és puntuable per a la Copa Maresme, aquesta modalitat consistirà en dues proves, Sant Pol i petjades. Per participar a la Copa Maresme cal informar que residiu al Maresme. Avui s'obren les inscripcions.

La prova recorrerà uns 6 km. de muntanya per acabar a primera línia de mar. El canicross és un exercici físic que consisteix en caminar o córrer amb la companyia i l'ajuda del teu gos. El practicant duu el gos lligat a la cintura mitjançant una corretja, deixant així les mans de la persona lliures per poder córrer correctament. La integritat dels beneficis de les curses que formen el campionat aniran destinades a organitzacions sense ànim de lucre que dediquen els seus esforços a diversos fins socials com: la cura dels animals abandonats, la recerca de cures per malalties o l'ajuda a persones sense recursos, entre d'altres. 

Per informació i inscripcions podeu adreçar-vos a Ca l'Arturo - 93 760 30 06 Emma (de dilluns a dijous)-, a la pàgina de Facebook o al web www.canicross-santpol.com

Temes relacionats
Publicació 08.02.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina