X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Concert a la Llar d'Infants dins el projecte de recerca «Paisatges Sonors»

El passat dilluns 11 de gener, vàrem iniciar el primer dia de retorn a la llar després de les vacances de Nadal, amb un concert en directe de la mà d'en Joan Manuel Chouciño i dins del projecte de recerca «Paisatges Sonors», un projecte que sorgeix com a desig d'aprofundir en les possibilitats sonores i musicals en la Llar d'Infants.
El nostre desig en aquest projecte és escoltar com les nenes i nens de 0 a 3 anys investiguen lliure i intencionalment els matisos del seu entorn sonor des de la seva pròpia cultura d'infància. No ens interessa ensenyar als nens i nenes música, sinó interpretar i comprendre les seves formes complexes d'entendre el món sonor.
Amb aquesta mirada, es va oferir aquest concert per a ésser gaudit a primera hora en obrir les portes de la Llar, perquè volem concebre l'experiència de sentir música en viu com quelcom que pot donar-se dins de la quotidianitat més propera, tant pels infants com per les seves famílies: junts i juntes en comunitat.
Ha estat una oportunitat de viure situacions extraordinàries en un dia habitual, a nivell d'experiència musical per una banda, però sobre tot, per poder observar les formes diferents d'escolta i de relació dels infants d'una manera lliure i genuïna.
 
Rocío Galindo
Directora de la Llar d'Infants Pi del Soldat

Temes relacionats
Publicació 15.01.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina