Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Demà arriba a Sant Pol la Volta Solidària a Catalunya per les Malalties Rares o Minoritàries

Avui 28 d'abril ha començat a Barcelona la Volta Solidària a Catalunya per les Malalties Rares o Minoritàries, una iniciativa per promoure la millora de la qualitat de vida dels afectats d'aquestes patologies, que pateixen 5 de cada 10.000 habitants. En total, s'estima que a Catalunya existeixen més de 300.000 persones amb malalties poc freqüents, i més de 3 milions a l'estat espanyol. La volta arriba demà, 29 d'abril, a Sant Pol. Acosteu-vos a donar suport a aquesta iniciativa entre les 10:15h i les 10:30h a la Plaça de la Vila.

La Volta Solidària per les Malalties Minoritàries es un repte Solidari, on en Marcos Bajo, esportista amb una malaltia minoritària i una disCapacitat Visual, portarà a terme aquesta Volta Solidària, que consiteix a fer un recorregut perimetral de Catalunya passant per 63 poblacions i unint diverses capitals de comarca tals com Mataró, Girona, Banyoles, Olot, Ripoll, Berga, El Pont de Suert, Lleida, Mora d'Ebre, Tarragona, Vilanova i la Geltrú i finalitzant a Barcelona. Aquest recorregut superarà els 900 km. en 19 etapes consecutives.

El principal objectiu d'aquesta Volta Solidària es donar a conèixer i difondre què són aquestes malàlties anomenades Rares o Minoritaries, per això cada dia es publicarà un vídeo donant a coneixer una malaltia i es penjaran a les xarxes socials i al blog: marcosbajo.blogspot.com.es. Igualment es recolliran donacions solidàries a la plana web: www.migranodearena.org/es/reto/5736/muevete-por-los-que-no-pueden-vuelta... i a l'autoCaravana Solidària, on també es podran adquirir productes solidaris. L'autoCaravana Solidària se situarà al pas de l'esportista a davant dels 63 Ajuntaments de passada de la Volta Solidària a Catalunya.
El 100% dels beneficis d'aquesta recaptació es destinaran a projectes i programes d'investigació promoguts per FEDER (Federación Española de Enfermedades Raras).
Des de la Volta Solidària a Catalunya per les Malalties Minoritàries agraeixen l'ajuda rebuda per part de FEDER, COCARMI (Comité Català de Representants de discapacitats), FCEC (Federació Catalana d'Esports per a Cecs), Ajuntament de Girona, SportHG, 226ers, Runnering, CEM del Guinardó, Autocaravanes Girona, M.A.R. Distribuidor Independient d'Herbalife i especialment d'aquestes 63 poblacions que col·laboren en la iniciativa.

Temes relacionats
Publicació 28.04.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina