X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol es promociona a Andorra

El poble de Sant Pol de Mar va ser convidat una vegada més a participar a la Fira d'Andorra la Vella 2012 que es va celebrar el passat cap de setmana al país dels Pirineus. Per part de Sant Pol es va comptar amb l'assistència de l'alcaldessa Montserrat Garrido i els regidors Ferran Xumetra i Raimon Vidal i es va disposar d'un estand per promocionar el poble com a destí turístic i on es mostraven alguns dels seus encants gastronòmics. Van col·laborar en aquest estand amb els seus productes les pastisseries Sauleda, Nualart, Grimal i El Crostó, i els maduixaires Carreres i Ginés. També es va obsequiar els visitants, mitjançant un sorteig, amb un àpat al restaurant Sant Pau, una estada al Gran Sol i un altra a Can Tarano.

La Fira d'Andorra la Vella és un certamen multisectorial, dedicat principalment al turisme, l'esport, el comerç i les entitats, que atreu més de 60.000 visitants, en els més d'11.000 m2 del Parc Central de la Capital andorrana, on s'hi exposen 155 estands al llarg de tres dies.

Properament, Sant Pol també estarà present a la 50a Fira de l'Oli i les Garrigues que se celebrarà els propers 18, 19, i 20 de gener a Les Borges Blanques, per tal de continuar promocionant el poble, els seus productes i la gastronomia.

Publicació 02.11.2012
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina