X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol acollirà la seu de l'institut internacional IGCAT

El passat 12 de desembre es va reunir per primera vegada a Sant Pol el consell assessor del que ha de ser l'institut internacional IGCAT (Institut de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme) per discutir la creació d'aquesta institució amb seu al nostre poble.
L'IGCAT és un projecte organitzat i gestionat per l'associació ART-idea, per recopilar i generar coneixements sobre la relació entre la gastronomia, el turisme i la cultura que poden donar suport al desenvolupament econòmic, cultural, social i ambiental.
 
L'institut ha obert recentment una oficina a Sant Pol, facilitada per l'Ajuntament, per la situació estratègica del poble, a poca distància de Barcelona i la Costa Brava, però sobretot perquè és un punt de referència en el sector en acollir el restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda, amb 3 estrelles Michelin, i l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme. La trobada, que va reunir experts internacionals de la gastronomia, el turisme i els sectors culturals, estava organitzada per l'EUHT Sant Pol i va comptar amb la presència de l'alcaldessa Montserrat Garrido, a qui van agrair el seu suport.

Publicació 19.12.2013
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina