X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Nou servei de recollida de bolquers al cas urbà

Els veïns els podran llençar a la porta de casa identificats amb un adhesiu també els dies de la recollida d'orgànica

Des del passat mes de febrer, l'Ajuntament de Sant Pol de Mar ha iniciat un nou servei de recollida de bolquers per als veïns del casc urbà, que els permetrà llençar-los a la porta de casa també els dies de recollida de la matèria orgànica.
Fins ara, els bolquers es podien llençar a la porta de casa juntament amb el rebuig exclusivament els dimarts i dijous, mentre que la resta de la setmana s'havien de dipositar en els contenidors de color gris. A partir d'ara es podran deixar també a la porta de casa els altres dies, amb una bossa apart i degudament etiquetats. Els adhesius per etiquetar-los els facilita l'ajuntament i les persones que necessitin fer ús d'aquest servei els poden recollir a les dependències municipals. Els dies que es recull el rebuig, els bolquers es poden posar a la mateixa bossa.
Cal remarcar que a la bossa de bolquers no es poden incloure altres tipus de residus. En cas que els serveis de recollida trobin una bossa amb l'etiqueta de bolquers plena de rebuig, no l'agafaran i hi posaran un adhesiu d'incidència.

 


 

Des de l'àrea de Medi Ambient es vol demanar un esforç als vilatans perquè tinguin especial cura en separar la brossa orgànica, ja que s'ha detectat que últimament no és tan pura com quan es va començar a recollir. S'hi poden tirar restes de fruita, verdura, carn i peix, closques de fruits secs i ous, marro de cafè i restes d'infusions, pa sec, taps de suro, restes de plantes i del jardí, paper de cuina brut i llumins i serradures. En cas de dubte us podeu posar en contacte amb la regidoria (mediambient@santpol.cat / 93 760 04 51 ext. 1030).

Publicació 14.03.2011
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina