X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La guanyadora del Premi Popular de la 17a Mostra de Teatre de Barcelona, DAVANT L'EMPIRE, a Sant Pol de Mar

La comèdia dirigida per Mónica Aybar arriba el proper dissabte 6 de juliol a les 22:00 h al Centre Cultural

DAVANT L'EMPIRE, una comèdia gairebé romàntica, dirigida per Mónica Aybar i protagonitzada per Míriam Tortosa i Marc Homs arriba al Centre Cultural i d'Esbarjo (Consolat del Mar, 65) de Sant Pol de Mar.

Els dos protagonistes de DAVANT L'EMPIRE, Jo (Míriam Tortosa) i Bo (Marc Homs), comparteixen dos propòsits: protegir-se de les penes de l'amor i pujar al mirador de l'Empire, una fita que per diverses circumstàncies, sempre han d'ajornar.

DAVANT L'EMPIRE (Premi Ignasi Iglesias 1997 atorgat per l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona) va obtenir el Premi Popular de la 17a edició de la Mostra de Teatre de Barcelona.

Míriam Tortosa ha participat en la sèrie de Tv3 La Riera en el paper de Jordina. També ha intervingut a Gran Nord,  El Cor de la Ciutat i en pel·lícules com Una pistola en cada mano de Cesc Gay. Marc Homs ha participat en la sèrie Ventdelplà en el paper de Quim i en obres de teatre com Antígona de Ramón Simó, Surabaya de Sílvia Munt i La plaça del diamant de Toni Casares.

Llicenciada en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre, Mónica Aybar ha participat en muntatges com L'inspector, Dissabte, diumenge i dilluns i Primera plana de Sergi Belbel i La màquina d'aigua d'Àlex Rigola. Com a directora ha intervingut en Maribel y la extraña familia, Mareig i Usted tiene ojos de mujer fatal a l'Espai Francesca Bonnemaison.

Publicació 25.06.2013
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina