X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Detinguts els presumptes autors del robatori de coure a una fàbrica de Sant Pol de Mar

La nit del 24 de febrer la Policia Local va detenir dos individus que intentaven robar coure d'una empresa instal·lada al polígon industrial del municipi

Com a conseqüència dels últims robatoris de material elèctric a les zones industrials i rurals a Sant Pol de Mar, la Policia Local està reforçant la vigilància amb un servei de paisà. Aquests agents es dediquen especialment a la vigilar les zones industrials, rurals i altres punts conflictius en els que últimament s'estan localitzant robatoris de coure, ferralla i altres materials per a la revenda.

Dies endarrere, durant el torn de nit, els agents van localitzar els materials utilitzats en un robatori de coure d'una empresa de Sant Pol quan els presumptes autors van fugir alertats per la presència policial. Com a resultat dels serveis específics que els agents de la policia local estan portant a terme, la nit del 24 de febrer van poder detenir, amb la col·laboració dels mateixos treballadors de la fàbrica, a dos individus romanesos que intentaven robar coure.

Publicació 27.02.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina