X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Demostració canina de la Policia Local a Canet de Mar amb motiu de la Festa Major

El passat dilluns dia 30 de juny la unitat canina de la Policia Local de Sant Pol de Mar va ser convidada a l'exhibició de gossos policia amb motiu dels actes programats per la Festa Major de Sant Pere del municipi de Canet de Mar.
En primer lloc, es van portar a terme exercicis d'obediència policial i tot seguit es van realitzar unes demostracions on els gossos havien de detectar substàncies estupefaents entre tot un seguit de maletes col·locades estratègicament per tota la plaça Universitat, a l'interior d'un vehicle i a l'interior del carenat d'un ciclomotor.
El públic va tenir ocasió de sortir de figurant en una exhibició on el gos havia de localitzar quines persones eren portadores de substàncies estupefaents.
A continuació es va donar a conèixer l'especialitat de gossos de recerca de persones desaparegudes on es va fer una demostració en què el gos era capaç de localitzar una persona que es trobava amagada simulant que s'havia perdut. Diferents nens van tenir la possibilitat d'amagar-se fent-se passar per una víctima.

GOSSOS DE SANT POL:
DASHA: especialitat de recerca de substàncies estupefaents.
ARES: especialitat de recerca de persones desaparegudes i gos de teràpies amb col·lectius vulnerables.

 

Publicació 07.07.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina