X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Aprovat inicialment el nou POUM de Sant Pol amb l'única abstenció del PP

El ple de l'Ajuntament va aprovar ahir amb un ampli consens la inicial del nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Pol de Mar. La proposta va obtenir el vot favorable de 12 dels 13 regidors, i només va recollir l'abstenció del P.P. Aquesta aprovació va lligada a la suspensió preceptiva de tramitació de llicències.

Els grups es van felicitar per l'ampli consens assolit en el ple d'ahir 7 de juliol per aprovar el que van qualificar com un dels punts més importants de la legislatura. Tot i el retard que ha portat aquest POUM i les dificultats que implica per finançar-se en un futur, els regidors van valorar positivament que el document resultant reculli les diferents sensibilitats de les formacions i que hagi virat cap a un creixement sostenible, que permeti que Sant Pol continuï sent un poble.
El document, redactat per l'empresa Interlands, ve a concretar els objectius i criteris generals d'ordenació del territori recollits a l'avanç que es va aprovar el passat 15 d'abril de 2013. L'objectiu essencial del POUM és el de revisar el Pla general d'ordenació municipal de Sant Pol que data de 1992 i adaptar-lo a la legislació actual.
Amb la intenció de donar la màxima transparència i divulgació al nou POUM, aquest mes de juliol se'n farà una presentació i s'exposaran els punts més importants. El document estarà en informació pública pel termini de quaranta-cinc dies, durant els quals es podran formular els suggeriments i al·legacions que es creguin oportuns. Properament es podrà consultar als Serveis Tècnics municipals i a la pàgina web de l'Ajuntament.

En el mateix ple, es va prendre coneixement de la renúncia del regidor de Junts per Sant Pol Joan Vigatà, que serà substituït per Carme Pomés.

En l'enllaç següent trobareu els documents complets del POUM:

Publicació 08.07.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina