Ajuntament de Sant Pol de Mar
Agenda
Última jornada de lliga amb la permančncia en joc pels dos equips.

Última jornada del campionat amb la categoria en joc pels dos equips. Una autèntica final per tal de mantenir-se a la Segona Catalana.

Diumenge serà l'onzena ocasió que l'At.C. Sant Pol i el C.F. Lloreda disputin un partit oficial. Els enfrontaments amb l'entitat badalonina, fundada l'any 1967, presenten un balanç ajustat, amb 4 victòries santpolenques, 2 empats i 4 victòries badalonines, amb 19 gols a favor dels santpolencs per 12 gols dels badalonins.

Com a element esperançador, al Sot del Bagueny el balanç pels santpolencs ha estat històricament molt positiu, amb 4PG, 1 PE i 0PP i un balanç de 16GF per 5GC.

L'últim cop que els dos clubs es van enfrontar va ser a la temporada 2020-21 a la Copa de Segona Catalana Grup 4 on els santpolencs van imposar-se amb molta claredat als badalonins, per 5 gols a 1 al Sot del Bagueny. \r\n\r\nAnteriorment, també ho havien fet a la 2a Catalana grup 2n, a les temporades 2015-16 i 2014-15. El primer precedent que consta d'un Sant Pol-Lloreda es remunta ara fa 23 anys, la temporada 2000-01 a la categoria de 2a Regional G3. En aquella ocasió, els santpolencs dirigits per Chema Chinchilla van vèncer al club Badaloní per 3 gols a 1. Aquella temporada acabaria amb una treballada permanència a 2a Regional.

Duel històric al Sot del Bagueny, una cita que no et pots perdre, on tothom serà clau per assolir una victòria que certifiqui una agònica permanència a Segona Catalana.