Ajuntament de Sant Pol de Mar
Agenda
Important partit de futbol corresponent a la 4a jornada de la fase final de permančncia a 2a Catalana.

Partit 2118, crònica 65

AT.C. Sant Pol - C.E. Navàs

22/04/2023 17:45h (Mpal. Sot del Bagueny)

Fase Permanència de Segona Catalana G2.3 (J4)

Dissabte en horari excepcional el C.E. Navàs visitarà per primera ocasió en la seva història el Sot del Bagueny en partit oficial. La quarta jornada de la decisiva fase final de permanència a Segona Catalana arriba amb un Atlètic Club Sant Pol necessitat de punts i amb fam de victòria, que mirarà de superar un C.E. Navàs que ja ha fet els deures i està matemàticament salvat per continuar un any més a la Segona Catalana.

El conjunt del Bages és un equip debutant a la Segona Catalana que va obtenir l'ascens la temporada passada i que enguany ha estat una de les revelacions del grup 2A i ha realitzat una temporada molt meritòria, en un grup molt complicat.

A la jornada 1 de la fase de permanència a Segona Catalana, Bagencs i Santpolencs van signar taules a un gol, en un partit molt igualat i emocionant. En aquella ocasió, va ser la primera ocasió que el primer equip Santpolenc va visitar la comarca del Bages per disputar-hi un partit oficial. Aquesta comarca es va afegir a la llista de les 12 comarques visitades anteriorment (Alt Empordà, Alt Penedès, Baix Empordà, Baix Llobregat, Barcelonès, Gironès, La Garrotxa, La Selva, Maresme, Osona, Vallès Occidental i Vallès Oriental). A més, va ser el segon desplaçament més llarg, en partit oficial de la història Santpolenca, ja que ambdós municipis estan separats a una distància de 117 km. Només superat pel desplaçament a Portbou (131km) i per davant d'altres llargs desplaçaments: Llançà (114km), Montagut i Oix (110km), Olot (109km), Sta Margarida i els Monjos (107km), Peralada (106km) o L'Escala (100km).

Darreres jornades del campionat de lliga, amb tot en joc, on el suport de l\'afició serà clau per assolir tres punts vitals en la lluita per la permanència a Segona Catalana. Font: www.santpolpedia.com