Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

Les primeres quatre detencions es van practicar dilluns passat sobre les 11 de la nit, quan la Policia Local de Sant Pol de Mar va rebre una trucada d’un ciutadà informant que hi havia uns joves accedint per la façana d’un pis del centre de la població. Una vegada al lloc, els agents van observar 4 joves en actitud de vigilància a la via pública i un 5è a l’interior de l'habitatge, al qual havia accedit obrint els porticons de la balconada.

Els cinc joves ja havien estat identificats en un servei conjunt amb la Policia Local de Sant Cebrià de Vallalta i els quatre que estaven a la via pública van fugir del lloc en veure la Policia. En aquell moment es va donar avís a les policies locals de Canet de Mar i Calella per si es dirigien a les localitats veïnes i la patrulla de Sant Pol es va quedar amb el suport de Mossos d’Esquadra per practicar la detenció del jove que estava a l’interior de l’habitatge. En accedir-hi, el domicili estava tot regirat i el jove va fugir per les teulades dels edificis dels voltants.

Paral·lelament, la Policia Local de Canet de Mar va localitzar els quatre joves descrits a la N-II i es va procedir a la seva detenció per un presumpte delicte de robatori amb força.

Pel que fa a les altres 4 detencions practicades a principis de setmana, es van produir el dimarts 17 de gener. La primera d'elles va tenir lloc a la tarda, quan la Policia Local va identificar i detenir una persona sobre la qual constava una ordre de detenció per part d’un jutjat.

Les altres tres detencions es van produir a un quart d'onze de la nit de dimarts, després de rebre una trucada per part d'una central d’alarmes que informava de l'entrada en un domicili d’una urbanització de Sant Pol. Quan els agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra es van personar a l'habitatge van constatar que es tractava d'un intent d'ocupació i les tres persones que es trobaven al seu interior es negaven a sortir, amb insults i amenaces cap als agents, fins al punt que un agent va patir lesions en ser colpejat amb una clau anglesa als braços.

Les tres persones van ser detingudes per un presumpte delicte d’ocupació d’immoble, resistència i desobediència.

Un cop més cal remarcar que la col·laboració ciutadana es essencial per dur a terme amb èxit la tasca policial. És per això que des de la prefectura de la Policia Local es demana que s'avisi de qualsevol situació que provoqui sospites, com ara llum a casa d’un veí que sabem que no hi és, sorolls de vidres trencats, l'observació de persones en actituds sospitoses, l'estacionament de vehicles no habituals a la zona, etc. En el díptic adjunt trobareu més consells de seguretat ciutadana.

Fitxer Acrobat-PDF de (186.45kB)

Fitxer: diptic_domicilis.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 186.45 kB

Publicació 19.01.2023