Ajuntament de Sant Pol de Mar
Agenda
Festes i Fira de Sant Pau 2023

Un projecte singular, entre l'acústica i l'electrònica, carregada d'originalitat, sensibilitat i de reflexions sobre el món actual. Així és Metamorfosi, la proposta musical que ofereix Jorge da Rocha. Un recull dels temes propis que formen part de la seva discografía “To Drop and Let Go” i “BLAU”.

Jorge da Rocha és un artista difícil de classificar dins d'un gènere musical concret. La seva música és tan especial que hi ha qui l'engloba dins de la música alternativa i experimental, amb influències evidents de world music, de jazz i d'indie pop. El portuguès Da Rocha composa i canta cançons a partir de la seva visió crítica del món.

Juga amb la versatilitat instrumental i transporta a l'audiència a paisatges sonors diversos que ens poden apropar al so de Radiohead, Massive Attack o a les veus de Jeff Buckley, però la realitat és que en Jorge ha creat el seu propi so.

Les seves arrels portugueses i els diferents llocs on ha viscut (Berlín i Barcelona), són clarament influències que posen color i matisos diversos a les seves cançons plenes de poesia, delicadesa i profunditat.

Concert amb el suport de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar.