Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana
Notícies

emprenedoriaSant Pol de Mar es prepara per donar visibilitat a l'economia social i solidària com a una oportunitat d'ocupació i autoocupació. Serà amb la Fira d'Emprenedoria i la Diada del Cooperativisme que tindrà lloc el dissabte 2 de juliol, al Parc de Can Villar, organitzada per Coop Maresme i l'Ajuntament de Sant Pol de Mar. Es tracta d'una de les propostes que va resultar guanyadora en el Pressupost Participatiu del 2021.

Així, durant tota la jornada s'organitzaran un seguit de tallers, xerrades i activitats per a públic familiar, totes elles entorn a temàtiques com l'agroecologia, el turisme i la hostaleria responsables, el treball de cures i la transició energètica. A més, s'hi podran trobar diverses parades d'economia social i solidària.

Aquest és el programa previst:

10.30 h: Paradetes de venda i exposició.
De 10.30 a 11.30 h: Contacontes a càrrec de la Fundació Maresme.
D'11.30 a 13 h: xerrada introductòria a l'Economia Social i Solidàrìa a càrrec de Folk You i taula rodona 'Turisme i Economia social i solidària: camps irreconciliables?', amb Aethnic.
D'11.30 a 13 h: Jocs infantils d'aproximació a la diversitat funcional a càrrec de la Fundació Maresme.
De 13 a 14 h: Tast de cervesa artesana a càrrec de La Montnegre.

14 h: Dinar popular a càrrec de la Coop Micaela. Ja podeu reservar els vostres tiquets pel dinar omplint aquest formulari.

De 17 a 18.30 h: Taula rodona 'La vida al centre: defensa del territori, transició energètica i habitatge cooperatiu', amb Som Energia, Sòl Ben Moll, Sostre Cívic i Innolarva.
De 17 a 18.30 h: Taller de dansa familiar i per a infants, a càrrec de Dans in vitro.
De 18.30 a 20 h: Concert a càrrec de Cueva Mapache.

El 2 de juliol, t'esperem al Parc de Can Villar (parc del Litoral).

Publicació 14.06.2022