Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

Amb motiu del Dia Internacional dels Arxius, els ciutadans podran fer visites culturals per la vila, sense moure's de casa.

L'Arxiu celebra els seus 20 anys de servei, oferint a la ciutadania un recorregut guiat per Sant Pol, que es farà de forma virtual, a causa de la pandèmia del coronavirus. Amb la voluntat de seguir a prop del ciutadà, les visites comptaran amb la presència en directe de l'Arxiu Municipal i de la Biblioteca de Can Coromines i tindran una durada màxima d'una hora.

Les visites es faran en grups limitats de participants amb l'objectiu que siguin tan personalitzades com sigui possible. L'arxivera municipal serà l'encarregada de conduir virtualment els ciutadans pels espais més emblemàtics de Sant Pol, amb una proposta clara: mirar-los amb uns altres ulls i descobrir curiositats i detalls que, d'altra manera, podrien passar desaparcebuts.

La visita s'intercalarà també amb una mostra fotogràfica que permetrà veure com era la vila en diferents moments de la seva història. També s'obriran torns de preguntes perquè els participants puguin resoldre els dubtes que els puguin anar sorgint al llarg del recorregut.

Per participar-hi cal fer la inscripció prèvia per correu electrònic a arxiu@santpol.cat, indicant el dia escollit: el dimecres 10 de juny a les 17.30 h o bé el divendres 12 de juny a les 12.00 h.
Un cop sol·licitada la visita, l'Arxiu Municipal es posarà en contacte amb el ciutadà per tal de donar-li les indicacions que haurà de seguir per connectar-se i seguir el recorregut des del seu ordinador o dispositiu electrònic.

Publicació 28.05.2020