@ajsantpol La Gastronomia Els Garrofers La gastronomia santpolenca -i a la vegada catalana- es basa en els productes de la terra, es remunta a l'època Pl. Anselm Can Pi Clavé 4 14 romana i és una sana, rica i variada expressió de la di- eta mediterrània, que combina els productes del mar, 1 4 de la muntanya i de l'horta amb l'oli d'oliva, present en La Marina C. Roger de Flor 1 la majoria dels seus plats. Can es 1 in 8 L'oferta gastronòmica i de restauració presenta un ge- Balmanya ro m 2 Co C. Tobella Platja de on an rs nerós ventall d'opcions tant pel que fa a la restauració, fe u Sim C . Jo r ro Morer com als productes d'alimentació i de producció artesa- Ga els C. Pa nal, o als esdeveniments gastronòmics que s'organit- .d Ctra Av 4 1 Pl. Tocar Ca . de llo 6 ani 7 2 Ferro La Platjola mí zen al llarg de l'any per a donar a conèixer la qualitat San t Ce 6 anz 11 C. M Pi brià 12 6 ar a de la gastronomia local i la quantitat d'oferta existent. de rest Cl ant 2 5 2 r Fu a lS u 9 Ermita de S cto 13 15 old No C. Ctra. Sant Pau D o Vella 3 C. 12 10 A v. at Camp de 7 3 9 5 Futbol C. 4 Pl. Torrent Club Les Jo 4 Arrosser Nàutic Pl. de la La Gastronomía La Rie C. Ab ra at an M ar ag 3 C .A tD ba 6