Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana
Notícies

El Ple del 25 de febrer va donar llum verda a l'avantprojecte d'ampliació de l'escola Sant Pau per a la seva reconversió en institut escola. Amb l'aprovació d'aquest document s'inicia la segona i última fase de la transformació de l'escola Sant Pau en institut escola. Aquest document defineix quins seran els nous espais que es construiran per donar cabuda als alumnes d'ESO i Batxillerat i d'aquesta forma reconvertir definitivament l'Escola Sant Pau en un institut escola 3/18.

El  mes de novembre de 2020 es va adjudicar la primera fase del projecte que actualment s'està executant i que consisteix en una ampliació de l'escola Sant Pau per la part de l'edifici que està a tocar del gimnàs del centre. D'aquesta primera fase en resultaran 4 noves aules i una sala de mestres. La resta dels espais necessaris per la transformació de l'escola Sant Pau en institut escola es defineixen en l'avantprojecte que va aprovar el Ple i que es faran en un nou edifici que quedarà integrat amb la resta d'espais de l'actual edifici.

L'aprovació d'aquest avantprojecte permetrà adjudicar en un sol contracte la redacció del projecte executiu i la realització de les obres necessàries per finalitzar la transformació de l'escola Sant Pau en institut escola amb la finalitat que aquest es pugui posar en funcionament durant el curs escolar 2022-2023.

Publicació 16.03.2021