X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El millor planter del futbol estatal es donarà cita a la 4a edició del torneig 'The Cup'

Aquest matí s'ha presentat en roda de premsa la 4a edició del torneig de futbol juvenil The Cup , que es disputarà de nou al Camp Municipal 'Sot del Bagueny' de Sant Pol de Mar, entre el dijous 15 d'agost i el diumenge 18 d'agost. Vuit equips pugnaran per aixecar l'impressionant trofeu: Atlètic Club Sant Pol -organitzador-, RCD Espanyol -actual campió-, FC Barcelona, Girona FC, Real Madrid CF, Villarreal CF, Real Betis Balompié i el Sagan Tosu japonès, primer equip internacional de la història en participar a The CUP.

Una edició que continua mantenint un cartell esportiu d'autèntic luxe que any rere any creix tant en l'aspecte futbolístic com en el mediàtic. Organitzat per Auria Sports Events, Campus Lluis Carreras i Atlètic Club Sant Pol, compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Com a novetats d'enguany, hi ha el debut del Betis i del Villareal, a més de la presència per primer cop d'un club estranger, el Sagan Tosu japonès. En el seu primer equip hi juguen els futbolistes Fernando Torres i Isaac Cuenca. A més, enguany hi haurà més graderies supletòries, per a una millor visualització del terreny de joc i facilitar a l'espectador poder veure de ben a prop l'espectacle.

Altre vegada els partits es podran seguir en directe per Esport3 i Barça TV. A més, Teledeporte oferirà un ampli resum a la finalització del torneig. D'altra banda, i també com a novetat d'enguany, The Cup es podrà seguir aquest cop per tot el món gràcies a la pàgina web de Televisió de Catalunya.

I en la vessant més solidària, aquest any es col·labora amb el projecte 'Polsera Solidària', per a la investigació i recerca en el tractament del càncer infantil.

Tota la informació del torneig la trobareu a la nova web The CUP 2019 .

 

Temes relacionats
Publicació 19.07.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina