X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Policia Local fa dues detencions la segona setmana de juliol

Els agents de la Policia Local de Sant Pol de Mar van rebre la trucada d'un veí de la urbanització Can Villar el passat dimarts 9 de juliol a primera hora de la tarda alertant que havia observat un jove escalant el mur d'un immoble. Quan els agents es van personar ràpidament a la casa, van poder accedir al seu interior perquè una de les finestres estava trencada. Va ser llavors quan van poder localitzar una persona amagada sota un llit a qui van detenir i van recuperar els objectes que havia sostret.
 

La segona detenció va tenir lloc el dimecres 10 de juliol a la tarda arran de la trucada d'un altre veí que informava haver observat una persona a l'interior d'un vehicle amb actitud sospitosa, perquè anava mirant a l'interior dels cotxes que estaven estacionats a la zona del Morer.

La patrulla de la Policia Local va realitzar la recerca de la persona d'acord amb la descripció proporcionada pel veí i la van localitzar a l'interior d'un vehicle. Al fer les comprovacions oportunes, el vehicle constava com a sostret, per la qual cosa es va detenir a la persona identificada.

Els dos robatoris i detencions de les persones implicades es van poder realitzar gràcies a la col·laboració ciutadana, pel que la Policia Local agraeix aquesta col·laboració i demana a la ciutadania que la mantingui dia i nit, atès que suposa una eina bàsica per a la feina del cos policial.

 

Temes relacionats
Publicació 17.07.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina