X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Nou servei de cita prèvia a les oficines de l'ORGT

Per realitzar alguns tràmits de forma presencial s'haurà de sol·licitar prèviament dia i hora.

Aquest divendres 1 de març, l'Organisme de Gestió Tributària posarà en marxa el nou servei de cita prèvia a tota la xarxa d'oficines per millorar la seva atenció presencial. Tot i que, en aquests moments, ja és possible realitzar la majoria de tràmits des de la seu electrònica d'aquest organisme, l'ORGT ha decidit establir de forma obligatòria el servei de cita prèvia per a realitzar la majoria de tràmits i consultes que habitualment s'atenen de forma presencial. Només s'atendran sense cita els següents tràmits: registre ORGT, domiciliacions, documents per pagar, justificants de pagament i embargaments.

En el següent enllaç trobareu l'accés directe per realitzar la sol·licitud de cita prèvia a qualsevol de les oficines que aquest organisme té al territori:

www.orgt.cat/cites

L'Organisme de Gestió Tributària recorda als contribuents que molts dels tràmits que actualment es realitzen presencialment a les seves oficines es poden fer des de la seu electrònica d'aquest organisme, el que permet que la ciutadania no s'hagi de traslladar físicament a les seves oficines i que tingui plena llibertat per fer qualsevol tràmit durant tots els dies de l'any. Un servei total per als contribuents amb caràcter de disponibilitat 24x7x365.
 

Temes relacionats
Publicació 28.02.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina