X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Promoció Econòmica proposa un cicle formatiu per a la millora empresarial

La formació consta de dos cursos on es treballarà l'autolideratge, la gestió de les emocions i  la comunicació.

Aquest proper mes de març, el teixit empresarial i de l'emprenedoria tindrà al seu abast un parell de tallers amb els que podran perfeccionar certs aspectes de la seva pràctica professional. La regidoria de Promoció Econòmica ofereix l'oferta formativa gratuïta dels Centres Locals de Serveis a les empreses que, en aquest cas, es centrarà en la comunicació amb sentit , en la gestió de les emocions i en l'autolideratge per a la millora personal i professional.

El primer dels tallers, «Comunica amb sentit i aprèn a gestionar les teves emocions», es desenvoluparà durant dos dies (11 i 19 de març) a l'Escola Universitària de Teixits de Punts de Canet de Mar. La formació ajudarà a gestionar i millorar qualsevol necessitat vital i professional, identificant el perfil del interlocutor per aconseguir una comunicació més persuasiva. El taller serà impartit en horari de tarda (de 15:00 a 19:00 hores) per Víctor Camon, màster  Internacional en Coaching i Direcció Comercial.
 
Taller d'Autolideratge conscient
 
El segon curs anirà a càrrec d'Elisenda Porras, experta en entrenament d'habilitats personals com l'automotivació, la comunicació i la gestió del temps i porta per nom «Autolideratge per a la millora personal i professional». Porras ensenyarà els dies 13 i 20 de març com reconèixer l'autolideratge conscient, segons la formadora, la primera eina necessària per fer créixer un negoci. Tanmateix, ajudarà a detectar les realitats que ens envolten per aconseguir una bona planificació i conèixer altres aspectes de motivació dins de la pròpia actitud. En aquest cas, el curs es desenvoluparà en horari de matí, de 9:30 a 13:30 al Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora de Canet de Mar.

Si teniu interès en participar en qualsevol de les dues formacions, heu de realitzar les vostres inscripcions per correu electrònic a: demperedd@canetdemar.cat. Si voleu aconseguir més informació també podeu trucar al 93 795 46 25.

Aquest cicle forma part d'un projecte mancomunat i subvencionat per la Diputació de Barcelona, amb el que es vol oferir acompanyament a les persones emprenedores i empresàries durant la gestació, creació, posada en marxa i consolidació d'activitats econòmiques, amb l'objectiu de desenvolupar el teixit empresarial del territori.

 
 

Publicació 26.02.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina