Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Homenatge als 40 anys d'ajuntament democràtic a Sant Pol

Una seixantena de representants polítics, provinents de les diferents legislatures, van ser guardonats.

El passat dissabte, 26 de gener, la sala Ainaud de Lasarte va ser l'escenari on es va reconèixer formalment la tasca que han desenvolupat els diferents representants polítics que han passat per l'Ajuntament de Sant Pol en aquestes darreres quatre dècades.  L'acte formava part del programa de festes de la Festa Major de Sant Pau d'enguany i va estar precedit pel tradicional ball de l'almorratxa, escenificat una vegada més per l'Esbart Dansaire de Sant Pol.

L'homenatge va començar puntual a les set de la tarda i el va obrir l'Alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, qui minuts després  li va donar la paraula a l'expresidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert.  Poc a poc, es va anar anomenant per ordre cronològic a totes les persones que, en un moment o altre, han estat al capdavant d'alguna regidoria, han format part de l'oposició o van arribar a l'alcaldia. Donat que alguns d'aquests representants ja no es troben entre nosaltres, van ser les seves famílies qui van rebre els obsequis amb els quals es guardonava als homenatjats i homenatjades.

Elecció del nou escut

Durant la celebració de l'acte, es va aprofitar l'avinentesa per portar a terme una votació simbòlica del que serà el nou escut que representarà la nostra vila. Per fer-ho possible, l'any passat el consistori va encarregar un informe heràldic al conseller heràldic i assessor d'Heràldica i Genealogia de Catalunya, Armand de Fluvià, qui també va estar present per explicar les quatre propostes entre les quals la ciutadania de Sant Pol podrà escollir. 

Des del proper 1 de febrer s'habilitarà un espai a la pàgina web de l'ajuntament on tothom qui estigui empadronat a Sant Pol i sigui major de 16 anys podrà votar el seu escut preferit. El període votació serà de l'1 al 28 de febrer, en finalitzar aquest termini, l'escut que hagi aconseguit un major número de vots es proposarà al ple municipal per a la seva aprovació.

Temes relacionats
Publicació 28.01.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina