X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Els Mossos detenen un home que havia intentat robar en un pis de Sant Pol

El detingut havia apilat diverses taules de jardí per poder accedir a l'habitatge per una finestra.

El passat dimarts, 20 de novembre, els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Arenys de Mar van enxampar in fraganti un home de 32 anys, veí de Canet de Mar i de nacionalitat marroquina, que intentava robar en un immoble de Sant Pol de Mar.

Els fets es van produir cap a les 9:30 hores, quan un veí de Sant Pol va trucar al 112 alertant que havia trobat un home regirant casa seva.  En el moment d'ésser sorprès, el lladre va fugir ràpidament per la mateixa finestra que havia entrat, deixant sobre un llit diversos objectes preparats per endur-se'ls. Immediatament, després que la víctima donés l'avís telefònicament, una patrulla dels Mossos es va adreçar ràpidament al domicili, on van poder comprovar que el lladre havia apilat diverses taules de jardí per fer d'escala i accedir amb aquestes a l'habitatge.

Un cop inspeccionat el lloc dels fets, la resta de patrulles van establir un dispositiu de recerca per la zona i van acabar localitzant l'home molt a prop de l'immoble saquejat. Els agents van reconèixer el detingut perquè estava molt nerviós, anava suat i coincidia amb la descripció que havia donat la víctima de l'intent de robatori. El detingut va passar a disposició judicial el passat 21 de novembre i va quedar en llibertat amb càrrecs per ordre del Jutjat de Guàrdia d'Arenys de Mar.

Temes relacionats
Publicació 23.11.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina