X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Happy Food Trucks estaciona a Sant Pol de Mar  

Per tercer any consecutiu, aquest cap de setmana podreu gaudir de les millors propostes de food trucks, música en directe i activitats infantils.
 
El festival itinerant de food trucks torna a Sant Pol de Mar aquest divendres al Parc del Litoral. Amb aquesta proposta d'oci, podreu degustar diferents especialitats vingudes d'arreu del món en un entorn immillorable i acompanyats de música en directe. La Happy Food Trucks de Sant Pol  aplegarà, en un sol espai i durant tres dies, un total de 7 concerts i una sessió de deep-house, el que farà més interessant la vostra visita.
 
Pel que fa a la gastronomia, us espera una variada selecció de caravanes que oferiran les seves elaboracions culinàries. Trobareu especialitats argentines, mexicanes, entrepans, tapes, ous remenats i peix fregit, entre altres plats. Per fer-vos la jornada encara més atractiva també hi haurà showcooking i podreu participar en un concurs de picants on guanyareu molts premis si supereu el repte.
 
El dissabte i el diumenge, 6 i 7 d'octubre, també hi haurà el Market Star Things, un espai on podreu adquirir les últimes tendències en moda i complements. Els infants també tindran un lloc destacat a la cita amb les propostes que s'hi realitzaran. L'entrada al Happy Food Trucks de Sant Pol és gratuïta i podreu disposar de més de 300 places d'aparcament també gratuïtes.

Consulteu el programa adjunt.

Publicació 03.10.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina