X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Agència de l'Habitatge de Catalunya adjudica els 13 pisos dotacionals

Els habitatges són de protecció oficial i s'han assignat per sorteig en règim de lloguer al jovent inscrit menor de 35 anys.

Aquest dimarts, 25 de setembre, dos responsables de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i una tècnica de l'Oficina Local d'Habitatge de Calella, mancomunada amb l'Ajuntament de Sant Pol de Mar, s'han desplaçat fins al nostre municipi per realitzar el sorteig dels pisos que l'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha posat a disposició del jovent santpolenc.  
    
L'assignació dels habitatges va començar a les 10 del matí a la Sala Ainaud de Lasarte, en presència del públic assistent, de l'Alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, del Regidor de Serveis Socials, Gent Gran i Habitatge, Josep Parada, i dels tres representants de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. Primerament, es van introduir en una urna tots els noms de les persones que havien sol·licitat formar part d'aquest sorteig i que complien tots els requisits. En total han estat 20 les sol·licituds degudament presentades i 13 els pisos disponibles.

Després de la realització del sorteig, cinc d'aquests 13 pisos socials mantindran els mateixos inquilins que habitaven els habitatges, donat que els seus ocupants van tornar a resultar ser afortunats en el sorteig d'aquesta setmana. Els vuit restants s'aniran assignant per ordre de llista a mesura que es vagin desallotjant els pisos ocupats. Les persones que finalment aconsegueixin un d'aquests pisos dotacionals disposaran d'un contracte de lloguer vàlid durant un màxim de 5 anys no renovables.

Els habitatges socials sortejats estan situats al carrer Havana de Sant Pol de Mar i s'han adjudicat a les persones inscrites menors de 35 anys que hagin estat empadronades a la població durant un mínim de 3 anys, des del 2008, de forma contínua o discontínua. Si necessiteu ampliar aquesta informació, podeu posar-vos en contacte amb la Regidoria de Serveis Socials trucant al telèfon 93 760 09 09 o bé presencialment a la Plaça Antoni Sauleda.

Publicació 25.09.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina