X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Consulta els nous cursos dirigits a empreses i persones emprenedores

La formació, impulsada pels Centres Locals de Serveis a les empreses, es realitzarà el mes d'octubre a Canet i Pineda de Mar.

Fa uns mesos, l'Ajuntament de Sant Pol va signar un conveni de col·laboració amb altres consistoris del Maresme on l'emprenedoria i l'empresariat sortiran reforçats. Amb aquesta iniciativa, la regidoria de Promoció Econòmica santpolenca recolzarà aquest sector de la ciutadania que necessiti assessorament i formació per fer créixer els seus negocis.

Els tallers disponibles es realitzaran el proper mes d'octubre en dues poblacions maresmenques. D'una banda, el centre cívic cultural Vil·la Flora de Canet acollirà un curs enfocat en aconseguir un major volum de clients i consolidar la seva fidelització.  Per materialitzar aquests objectius, l'alumnat inscrit comptarà amb les ensenyances d'Àngel Fulquet, analista, consultor i expert en gamificació, una tècnica basada en el joc que us permetrà conèixer, d'una manera divertida, les claus per tenir èxit a la vostra empresa. Si us voleu inscriure en aquest taller, podeu dirigir-vos a l'àrea de promoció econòmica de Canet de Mar, al telèfon 93 795 46 25, o bé escriure un mail a: demperedd@canetdemar.cat. La formació tindrà una durada de dos dies, l'1 i 8 d'octubre, en horari de matí, de 10:00 a 14:00 hores.

D'altra banda, el Centre Innova de Pineda  us proposa una formació sobre els requisits legals i fiscals de la venda online. Per garantir que la supervivència d'un negoci no es vegi amenaçada per l'incompliment de la llei i de les obligacions tributàries que regeixen el comerç electrònic, els centres locals de serveis a les empreses han preparat una sessió que pretén aclarir els aspectes que s'han de tenir en compte per començar la venda i/o la prestació de serveis online.  Per a més informació i realitzar les vostres inscripcions, podeu trucar al mateix centre (telèfon: 93 767 15 60, ext: 4301) o escriure un mail a: innova@pinedademar.org 
 

Publicació 24.09.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina