X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Visualitza el vídeo amb els millors moments del The Cup 2018

Ja disposeu de l'enregistrament que mostra el triomf de l'equip juvenil blanc-i-blau, qui es va imposar al juvenil del Barça en el darrer partit de la competició.

Un any més, el camp del sot del bagueny va ser l'escenari de la darrera edició del The Cup. L'equip juvenil del RCD Espanyol va fer-se amb el trofeu gràcies a la victòria que va obtenir contra el FC Barcelona a la final. Un gol de Julen Álvarez al minut 49 va ser suficient per a donar el triomf final a l'Espanyol (0-1). Els «pericos» entren al palmarès del torneig de futbol juvenil més important de tota la península, després del Barça i l'Atlético de Madrid, guanyadors de les anteriors edicions.   

Després de la final, es va donar a conèixer els premis del torneig. Kourouma (FC Barcelona) i Marc Padilla (RCD Espanyol) van ser els màxims golejadors d'enguany, així com també el porter blaugrana Pablo Cuñat va ser escollit com el millor porter del torneig. Per la seva part, la Reial Societat va guanyar el premi al 'fairplay' i el premi al millor jugador de la final va ser per Julen Álvarez (Espanyol), autor de l'únic gol.

×  
The cup 2018 The cup 2018
Temes relacionats
Publicació 30.08.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina