X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Regidoria de Turisme edita el nou plànol turístic de Sant Pol de Mar

El document de petit format il·lustra el municipi i destaca els indrets i equipaments més importants.

Sis anys després de la darrera edició del mapa de carrers i serveis de Sant Pol de Mar, la Regidoria de Turisme de ha decidit renovar el document gràfic que dibuixa la vila. Es tracta d'un mapa plegat de butxaca, amb un pràctic format de 12'5 cms d'amplada i 13'5 d'alçada. El nou plànol està pensat per donar a conèixer al visitant els serveis turístics bàsics, com ara el transport, les zones d'aparcament disponibles, els serveis d'atenció al públic, així com també altra informació d'interès sobre el municipi.

Una de les principals diferències que trobarà el vianant respecte a l'anterior mapa, és l'estil amb el que està feta aquesta darrera actualització. Un plànol molt més visual, realitzat amb il·lustracions que permeten reconèixer al detall les diferents edificacions característiques del municipi, com per exemple, l'Ermita de Sant Pau, l'Església de Sant Jaume, les façanes  modernistes de les Antigues Escoles o les de Can Planiol, entre d'altres.

Altres dades d'interès també reflectides al nou planell  són els edificis considerats com a patrimoni o equipament municipal. Alhora, també es mostren les plaques i tòtems turístics instal·lats als carrers de la vila, els serveis públics, els desfibril·ladors o els punts on trobem el servei de socorrisme a les platges.

El nou plànol també inclou els telèfons dels serveis que ofereix l'Ajuntament de Sant Pol a la ciutadania i als visitants, així com també els dels serveis bàsics externs: ambulatori, Emergències de la Generalitat, el telèfon de contacte de la Deixalleria municipal o el del servei de recollida de trastos i mobles vells, entre d'altres números d'interès general.  El nou plànol no inclou el llistat amb els comerços i els serveis de Sant Pol, en canvi, com ja s'ha comentat anteriorment, es recullen altres serveis d'utilitat per als visitants com a plànol turístic que és.

Si voleu tenir el vostre exemplar, només cal que us adreceu a l'Oficina de Turisme de Sant Pol de Mar. A la plaça de l'Estació també trobareu una ampliació de grans dimensions del mateix.
 
 

Publicació 01.08.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina