X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Més d'un miler de persones visiten la 5a Mostra de vins i caves catalans

Aquesta edició va superar totes les expectatives, exhaurint en dues hores les 600 copes que s'hi venien.

El passat dissabte va tenir lloc la darrera Mostra de vins i caves catalans de Sant Pol de Mar, una cita vinícola que va aplegar més de 1.000 persones a la Plaça de la Punta.  Aquest èxit d'assistència va consolidar encara més la popularitat i el prestigi de la recent mostra, que enguany arribava a la seva cinquena edició.

Tothom qui va apropar-se va poder gaudir d'un vespre temàtic on es podien tastar, per un mòdic preu, diverses DO d'arreu del territori català. Entre els cellers presents, trobàvem la DO Empordà, representada pel Mas Patiràs, pel celler Joc, el d'En Guilla o el del Grup Oliveda.  El Penedès també comptava amb alguns dels cellers que estan ubicats en aquesta zona, com ara el de Can Vich o Casa Berger. La maresmenca DO Alella també va voler estar present en aquesta mostra de vins santpolenca amb dos dels seus cellers: Can Roda i Alella vinícola Albert Federico. En aquesta ocasió, els cellers que personificaven la DO Catalunya van ser Witty Wines i el celler Visendra.

Els tastets de vi es podien realitzar adquirint un mínim de 5 tiquets i una copa serigrafiada per l'ocasió. Donada l'afluència de gent que va assistir a la mostra d'enguany, les copes de vi es van exhaurir a les 9 del vespre, dues hores després d'obrir la seva venda. El número de visitants va superar amb escreix el càlcul de persones que l'organització preveia, tenint en compte edicions anteriors. L'ambient calorós, propi de l'època, no va impedir que més d'un miler de persones s'apropessin a Sant Pol per tastar les millors DO catalanes.

La nit va estar amenitzada amb la música en directe de Mauricio's Trio, que van tocar diversos temes entre les 19 i les 22:30 hores. Per acompanyar els tastets de vi que s'hi oferien,  els presents van poder fer algunes degustacions de la gastronomia local.
 

Publicació 31.07.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina