X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
The Cup presenta la seva 3a edició a l'Ajuntament de Sant Pol de Mar

La competició tindrà lloc al camp del Sot del Bagueny el proper 16 d'agost i s'allargarà fins el dia 19 del mateix mes.
 
L'Ajuntament de Sant Pol de Mar ha acollit aquest dilluns la presentació oficial de la 3a edició del The Cup, el prestigiós torneig de futbol juvenil que es disputarà a Sant Pol de Mar el proper mes d'agost. Un any més, la Junta Directiva d'aquest certamen ha escollit el nostre municipi per portar a terme aquesta competició d'alt nivell esportiu i mediàtic.
 
Enguany, el The Cup comptarà amb vuit equips participants, entre ells, el FC Barcelona, el Real Madrid, el Girona FC, l'Athletic Club de Bilbao, la gran novetat d'aquest any, així com també el conjunt amfitrió, l'Atlètic Club Sant Pol. Tot i que la data d'inici del torneig ja és pública, el 16 d'agost, el calendari i la competició per grups no es donarà a conèixer fins d'aquí a uns dies.
 
Durant l'acte de presentació, l'Alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, ha volgut destacar la importància que té aquest torneig per al nostre municipi i l'orgull que suposa per la vila comptar amb la presència d'equips tan reconeguts com els que es donaran cita a Sant Pol. Per la seva banda, Maite Fandos, en representació de la Diputació de Barcelona, assenyalava que és molt beneficiós que pobles d'arreu del territori, no només Barcelona, es converteixin durant uns dies en «protagonistes futbolístics», tant a nivell català com estatal. 
 
Retransmissions televisives dels partits
 
Com a principal novetat, aquest serà el primer any que els partits disputats al The Cup seran retransmesos en directe pel canal temàtic Esport3. Altres canals de TV que també hi seran presents a la competició seran Barça TV, Real Madrid Televisión o Televisión Española, que prepararà un ampli reportatge-resum que s'emetrà a Teledeporte un cop finalitzi la competició.
 
Al marge de la competició esportiva i a nivell d'infraestructures, al Camp Municipal del Sot del Bagueny s'instal·laran grades supletòries que acolliran a tots els aficionats que es donaran cita al torneig. De la mateixa manera, l'organització té previst habilitar diversos espais per fer més còmoda l'estada als visitants. Tothom qui assisteixi a la competició trobarà un pàrquing amb una capacitat total de 500 vehicles, diversos stands, així com també una zona gastronòmica amb foodtrucks. La zona hospitality estarà destinada a patrocinadors, institucions i VIPS.

Trobareu més informació a la pàgina web de la competició: http://thecup.es/cat/ 
 

Temes relacionats
Publicació 23.07.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina