X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
En defensa de la llibertat, la diversitat afectiva-sexual  i de gènere

Aquest 28 de juny es commemora el Dia de l'Orgull Lesbià, Gai, Trans, Bisexual i Intersexual. 

En aquesta efemèride, l'Ajuntament de Sant Pol s'afegeix a la Diputació de Barcelona fent explícita la necessitat de seguir treballant en els nostres municipis per eradicar les discriminacions, així com també per fomentar el respecte a la diversitat afectiva- sexual, la identitat i l'expressió de gènere. El consistori vol posar especial èmfasi en la llibertat i la igualtat que tenen totes les persones per expressar qui són i com volen estimar, evitant, en conseqüència, la LGTBIfòbia.

Tot i que s'ha avançat força en matèria legislativa arreu del món, encara hi ha molta feina a fer. És per això que es fa imprescindible continuar amb el desplegament i aplicació efectiva a tot el territori de la llei 11/2014 per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, sancionant així totes aquelles actituds discriminatòries i violentes.

El 28 de juny es recorden el fets succeïts el 28 de juny de 1969, quan va tenir lloc la revolta coneguda com Stonewall, data on es va denunciar públicament per primera vegada la vulneració de drets i la repressió social contra les persones LGTBI.

Temes relacionats
Publicació 28.06.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina