X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Centenars de visitants tasten les delícies de la 5a Mostra Gastronòmica

Restaurants i comerços del municipi van oferir durant dos dies degustacions i tallers gastronòmics al Parc del Litoral.
 
Divendres passat es va inaugurar la cinquena edició de la santpolenca Mostra Gastronòmica, una cita culinària que va aplegar una multitud de persones que volien tastar les especialitats culinàries que s'hi exposaven.

La inauguració va comptar amb la presència de l'Alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, qui va estar acompanyada del Regidor de Promoció Econòmica, Robert García, així com també d'altres autoritats locals i comarcals, com el President del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó. En representació d'Andorra la Vella, localitat agermanada amb Sant Pol de Mar, va assistir la seva Cònsol Major, Conxita Marsol, i la Consellera de Finances, Maika Nin.
                
Aquesta darrera edició de la Mostra Gastronòmica de Sant Pol ha constatat que està plenament consolidada, donada la bona acceptació que té any rere any entre els seus assistents. Anualment, aquesta cita gastronòmica pretén donar a conèixer l'oferta culinària local, un objectiu que la Regidoria de Promoció Econòmica aconsegueix gràcies als seus col·laboradors, entre ells la Diputació de Barcelona i Estrella Damm.
 
Repassa la 5a Mostra Gastronòmica amb aquesta galeria fotogràfica.

Publicació 19.06.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina