X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Aprofita les ajudes al lloguer que t'ofereix la Regidoria de Serveis Socials

El proper dimecres 30 i el dijous 31 de maig es realitzaran 2 reunions informatives per conèixer com es tramiten aquestes subvencions.

L'Agència de l'Habitatge de la Generalitat de Catalunya ja ha obert la convocatòria per accedir a les ajudes al lloguer que es concedeixen un cop l'any. Tot i que el termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 29 de juny, des de la Regidoria de Serveis Socials es recomana recopilar tota la documentació necessària  i informar-se de tots els requisits que es demanen per prendre part de la convocatòria.

Per aquest motiu, la regidoria ha organitzat 2 xerrades la propera setmana on, a través d'una treballadora social, s'explicaran àmpliament els criteris que s'han de complir per rebre aquests recursos econòmics. Per facilitar l'assistència a tothom, ambdues reunions s'han programat en horaris diferents. La xerrada que es farà el proper dimecres 30 tindrà lloc a les 10 del matí a la sala Ainaud de Lasarte, el mateix lloc on s'ha planificat la de l'endemà, que s'ha planificat a les 15:30 hores.

En relació als requisits que es demanen, els interessats i interessades han de pagar un lloguer màxim mensual de 600€ o 900€, en cas de ser família nombrosa, per poder presentar la petició. Pel que fa als ingressos, aquests hauran de ser suficients i no superar el barem establert de la unitat familiar. A més, qui sol·liciti l'ajuda haurà de tenir residència legal a Catalunya i ser titular del contracte de lloguer de l'habitatge habitual, així com també estar-hi empadronat.

En aquesta notícia trobareu les bases i els impresos normalitzats de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya que haureu de presentar degudament complimentats i signats, en cas de tramitar l'ajuda.

Publicació 25.05.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina