Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Disponible el nou programa d'arranjaments d'habitatges per a gent gran

Les sol·licituds es podran fer fins el proper 20 d'abril a la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sant Pol.

Per segon any consecutiu, la Regidoria de Serveis Socials s'ha acollit al Programa d'Arranjament d'habitatges per a les persones grans de la Diputació de Barcelona, un programa que es va posar en marxa al 2009 i que té com a finalitat millorar les condicions d'accessibilitat, seguretat, higiene i habitabilitat mitjançant reformes bàsiques. 

D'aquesta manera, les persones residents a Sant Pol majors de 65 anys que es trobin en una situació vulnerable, ja sigui per qüestions econòmiques, d'edat, salut i/o manca d'autonomia personal, podran obtenir aquestes ajudes econòmiques destinades principalment a renovar la banyera per un plat de dutxa o la cuina de gas butà per l'elèctrica. Unes reformes que, a més de suposar una millora en la qualitat de vida d'aquestes persones, impliquen una major eficiència energètica.

Segons el programa, tindran preferència les persones amb baixos ingressos i dificultats econòmiques, que tinguin acreditada la seva condició de discapacitat o que siguin majors de 80 anys i visquin soles o amb una altra persona gran. Pel que fa a la documentació requerida, s'haurà d'adjuntar la declaració de renda de 2016 o el certificat de discapacitat o dependència, sempre i quan estigui emès per un organisme competent en la matèria.

Per a més informació, podeu contactar amb Serveis Socials trucant al telèfon 93 760 09 09, en el seu horari habitual: de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Publicació 09.04.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina