X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El sorteig per adjudicar les parcel·les dels horts urbans serà el proper dilluns 9 d'abril

Per primer cop la ciutadania de Sant Pol ha pogut participar en l'adjudicació d'aquestes parcel·les de titularitat municipal.

La sala de plens de l'Ajuntament de Sant Pol acollirà el proper dilluns a les 12:30 hores el sorteig que assignarà els terrenys destinats a horts urbans ecològics. Finalment, han estat 25 les sol·licituds admeses que hi participaran i podran aconseguir una de les 19 parcel·les en joc. A la llista de sol·licituds admeses i excloses, document adjunt, només ha quedat una sol·licitud exclosa que no podrà prendre part en aquesta assignació.

La Regidoria de Medi Ambient del consistori va obrir el període de sol·licitud d'aquestes parcel·les el passat mes de novembre i el va finalitzar a principis d'any. Per formalitzar la petició, tothom qui participava s'havia d'inscriure en un dels 3 grups que s'oferien i complir  unes condicions prèviament establertes, com ara estar empadronat o empadronada a Sant Pol, no tenir deutes amb l'Ajuntament de Sant Pol o ser major d'edat, entre d'altres requisits.

Temes relacionats
Publicació 04.04.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina