X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Biblioteca de Can Coromines promocionarà la literatura per a persones adultes

A través del Projecte Lletra, aquest equipament públic pretén impulsar les seves activitats culturals entre els adults de 40 a 65 anys.

Can Coromines ha programat durant tot aquest any 8 activitats literàries per a que el perfil d'usuari més adult participi activament a la seva programació anual. Tot i que el públic que més utilitza el carnet de la biblioteca són els usuaris que van des dels 40 fins als 65 anys, aquesta estadística no es repeteix a l'índex d'assistència a les activitats culturals que s'han programat fins ara.

El Projecte Lletra neix amb l'objectiu d'acostar l'art de la literatura a les persones adultes i donar l'oportunitat de descobrir nous registres, per tenir així contacte amb els actuals creadors i creadores de la literatura. Amb aquesta motivació, la Biblioteca ha confeccionat una programació anual amb diferents activitats com ara trobades amb autors, lectures dramatitzades i en veu alta, presentacions de llibres... per tal d'incrementar el interès ciutadà en aquesta franja d'edat.

La primera de les activitats tindrà lloc el proper divendres 16 de Febrer a les 19:30 hores, on la Biblioteca de Can Coromines acollirà una tertúlia que girarà entorn al llibre «Sense cadàver», de la periodista Fàtima Llambrich, que el presentarà durant l'activitat.

Serà d'aquesta manera com, successivament, aniran tenint lloc puntualment cada mes totes les activitats previstes al Projecte Lletra. Per fer-ho realitat, Can Coromines ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Pol, del Centre Cultural, de l'Arxiu Municipal, del Centre d'Estudis de Sant Cebrià, de la Institució de les Lletres Catalanes i d'Òmnium Cultural.

Publicació 07.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina