X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Cos Policial de Sant Pol compta amb dos nous agents funcionaris de carrera i un nou vehicle híbrid

Belinda Burgos i Rubén Uribarri han pres possessió de la seva plaça de funcionaris de carrera com agents de la Policia Local de Sant Pol.  Durant l'acte, també es va aprofitar l'ocasió per presentar el nou cotxe híbrid que formarà part de la flota de vehicles del Cos Policial.

L'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, i el Sergent de la Policia Local de Sant Pol, Josep Maria Barba, van rebre a la sala de plens aquest dimarts els dos agents de la Policia Municipal que han pres possessió del càrrec i s'incorporen com a funcionaris de carrera a la plantilla del Cos Policial del municipi.
Quan va acabar l'acte, l'alcaldessa va felicitar i encoratjar els dos nous integrants a seguir treballant des del seu nou grau de responsabilitat per a la seguretat ciutadana de la població.
Els dos policies van aprovar el procés selectiu al març del 2016 i des del setembre del mateix any fins al juny del 2017 van estar fent el Curs de Formació Bàsica Obligatori a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Un cop acabat, els agents van fer les pràctiques com a agents de policia durant mig any al municipi.

Actualment, la plantilla de la Policia Local de Sant Pol està integrada per 18 Agents, 2 Caporals i el Cap del Cos, el Sergent Josep Maria Barba. A aquest equip se li ha de sumar un agent de mobilitat i dues administratives que completen el personal.
 
De forma paral·lela, durant els darrers dies el Cos Policial ha adquirit un nou vehicle, un cotxe híbrid de la marca Toyota. L'objectiu era renovar la flota mòbil escollint un model que respectés el medi ambient. D'aquesta manera, aquest cotxe substituirà el vehicle sense mampara que ja tenia el cos, que passarà a integrar-se al Cos de Protecció Civil.

 Així doncs, la Policia Local ara tindrà aquest vehicle híbrid sense mampara i un altre de combustible amb mampara, que s'utilitza per portar detinguts. La intenció en el futur també és substituir aquest altre cotxe que té la Policia Local, però s'ha de cercar models que permetin la instal·lació de la mampara. La flota de vehicles de la Policia Local de Sant Pol està composada, a més, d'una furgoneta, que s'utilitza per tasques de senyalització i seguretat ciutadana, quatre motocicletes, dues bicicletes i una bicicleta elèctrica.

Publicació 07.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina