X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Repassa els millors moments de l'escudellada i la trobada de bandes d'aquesta Festa Major d'Hivern

Divendres i dissabte van tenir lloc aquests dos actes que es van realitzar a l'envelat i que estaven adreçats a tota la població.

Enguany, l'escudellada va anar a càrrec del Restaurant Can Talamàs i va anar servida en un plat totalment diferent al de les edicions anteriors. Amb un format molt més gran i dedicat a la Festa de Sant Pau d'aquest 2018, en acabar el sopar els comensals se'l van poder emportar cap a casa. Després de l'escudellada i les postres, la nit va estar amenitzada musicalment per l'Orquestra Girasol.

A l'endemà, la trobada i el dinar de bandes també va aplegar el veïnat de la població. De forma paral·lela, els infants van poder gaudir d'un matí d'inflables i d'una exhibició canina de rescat organitzada per la Policia Local de Sant Pol en col·laboració amb altres entitats especialitzades. L'orquestrina Synerenca, els Bufant Fort Street Band i la Big Bang Valona van posar ritme al dissabte tocant temes musicals molt coneguts però amb l'estil personal de cada banda. A continuació, es van vendre tiquets per poder gaudir del dinar de bandes on es va servir amanida i mandonguilles amb sèpia i pèsols. 

Repassa el recull fotogràfic:
- Escudellada: https://www.flickr.com/photos/ajsantpol/albums/72157668988705679
- Trobada Bandes: https://www.flickr.com/photos/ajsantpol/albums/72157689909365012

Publicació 30.01.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina