X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Planta cara a la sequera amb el concurs que et proposa la Regidoria de Medi Ambient i l'ACA

Tot i que el Dia Mundial de l'Aigua serà el proper 22 de Març, l'Agència Catalana de l'Aigua ja ha iniciat un espai de participació activa per a la sensibilització de la gestió de l'aigua.
 
L'ACA, com a administració de gestió pública de l'aigua a Catalunya, no vol deixar passar aquesta cita tant emblemàtica, que tindrà lloc d'aquí a poc menys de dos mesos, posant en marxa una iniciativa per conscienciar a tota la població sobre els episodis de sequera que s'estan patint. Es tracta d'un concurs on es podrà participar a través de les xarxes socials (Instagram, Twitter i Youtube) i que consistirà en publicar fotografies i vídeos sota el lema: «Aigua i sequera, el seu impacte i què fas tu per minimitzar-ne els efectes».
 
A través de les mirades particulars i/o col·lectives de tothom qui vulgui participar, es pretén sensibilitzar i fer una reflexió sobre un element tan fràgil, i alhora tan necessari, com és l'aigua. Enguany, Catalunya està passant per un episodi de sequera que ha comportat una reducció en els volums d'aigua als rius i embassaments, fet que ha activat una sèrie de mesures per evitar que la situació empitjori.
 
L'objectiu és aconseguir mostrar visions diferents sobre com està afectant la sequera als nostres rius i embassaments, i què pot fer cadascú per ajudar a minimitzar-ne els efectes. L'etiqueta que podeu utilitzar si voleu participar és la següent: #acaWorldWaterDay2018. Per ampliar aquesta informació, podeu consultar les bases del concurs a: www.aca-web.gencat.cat/aca
 
Podeu enviar les vostres imatges i/o vídeos fins el proper 5 de març amb el hashtag #acaWorldWaterDay2018. Els finalistes rebran un diploma acreditatiu i un obsequi durant l'acte institucional previst el dia 22 de març, Dia Mundial de l'Aigua.
 
 
 
Publicació 29.01.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina